Välkommen att besöka oss på Norrsken House i Stockholm

Staff_Andreas

Andreas Markewärn – VD och grundare

Andreas är vår VD. Han är också strategen, den praktiska visionären och konceptutvecklaren som säkrar att bra idéer blir realiserade. Next State Labs är en sådan realiserad idé. Andreas har + 20 års erfarenhet av insiktsdriven affärsutveckling och besitter en unik förmåga att kombinera strategi med kreativa lösningar som blir gripbara för alla involverade.

Han är den som ser till att alla delar bidrar till en fungerande helhet. Det är Andreas erfarenheter, beprövade processer och metoder som ligger till grund för Next State Labs.

Staff_Eva

Eva Stattin – CMO och grundare

Eva håller ihop vår kommunikation och ser till att det vi gör blir gripbart för andra. Hon är den pragmatiska strategen med bakgrund inom förändringsledning, tjänsteinnovation och digital strategi. Eva drivs av att hitta berättelser som gör att visioner blir konkreta och realiserbara.

Med sin breda bakgrund och + 20 års erfarenhet av strategisk kommunikation från såväl näringsliv, akademi, offentlig sektor och ideella verksamheter kan hon snabbt identifiera möjligheter och rita upp den smartaste vägen för att nå mål och hållbara resultat.

Kontakta oss via formuläret nedan!

Vi brukar höra av oss inom några timmar, men är det fullt upp så kan det ta en eller två dagar. Vi hörs och ses snart!