Fånga digitaliseringens möjligheter – besök våra events

Vi vill bidra till att digital transformation blir både tydligt, enkelt och framgångsrikt och delar därför gärna med oss av erfarenheter och goda exempel. Välkommen att ta del av våra kommande aktiviteter eller fånga upp något från tidigare genomförda events.

Kommande event

Mars – Digitalisering i Småland

För företag i Småland som vill fånga digitaliseringens möjligheter för skapa värde och utveckla sin verksamhet arrangerar vi frukostseminarier med inspirerande och konkreta exempel på hur man kommer igång.

Söker ni inspiration och vägledning i er digitalisering?

Då kanske någon av våra inspirationsföreläsningar eller workshops är något för er!

När vi talar om digitalisering fokuserar vi på människan och möjligheterna. Vi använder inspirerande och konkreta exempel och visar hur man med hjälp av ny smart teknik kan skapa produkter och tjänster som engagerar och tillför värde till användaren.

Vill ni samarbeta med oss för att genomföra events eller seminarier får ni gärna kontakta oss på denna sida.

Genomförda event

AI for Marketing

Förväntningarna på vad AI kan göra för att hjälpa oss bli smartare, effektivare och snabbare är många. Vi är därför glada att vara partner och talare vid konferensen om AI för marknadsförare.

Fullsatt frukostseminarium på Berns

Frukostseminarium på Berns med temat "Så blir er digitala transformation tydlig, enkel och rätt i varje steg" tillsammans med Fludio och Wednesday Relations.

Web Service Award

När Web Service Award delar ut priser till vinnarna av Sveriges bästa webbplatser och intranät är vi på plats. Kom och lyssna på oss när vi berättar om hur framgångar kan skördas av dem som lyckas omvandla data till insikter.

Hållbarhet och digitalisering

Frukostseminarium på Norrsken med temat hållbarhet och digitalisering tillsammans med vår Partner SVN och Worldfavor, ett av företagen på Norrsken House.

SVN Seminarium under Almedalen

Hur kan digitalisering utveckla en mer hållbar värld? Med utgångspunkt i praktiska erfarenheter, metoder och processer diskuterar vi hur digitala ekosystem gör det möjligt.

Consultant Bootcamp

En av våra främsta tillgångar är vårt nätverk av kompetenta och erfarna digitaliseringkonsulter. Denna dag samlar samlas vi för att tillsammans testa och utveckla det som utgör basen för våra digitaliseringsuppdrag.