Mars – Digitalisering i Småland

Digital transformation står högt på agendan för företag i de flesta branscher. Många försöker få grepp om hur man på bästa sätt kan dra nytta av digitalisering för att utveckla och effektivisera sin verksamhet. Är du en av dem? Hör du dessutom hemma i trakterna kring Jönköping eller Småländska höglandet? Då är du mycket välkommen till frukostseminarium som vi arranger tillsammans med Almi och Science Park.

 

Vad handlar det om?

 

För företag innebär digitaliseringen en mängd möjligheter, men att fånga dem kan vara utmanande. Var börjar man? Hur gör man? Vad kommer det att kräva och vad kostar det?

 

Vid dessa frukostseminarier berättar vi hur man som företag kan utvecklas​ ​och​ ​stärka​ ​sin​ ​konkurrenskraft​ ​med​ ​hjälp​ ​av​ ​digitalisering. Vi använder oss av konkreta exempel för att visa på möjligheterna och bryter ner den digitala resan i tydliga steg, så att alla som deltar får en inblick i hur man gör och vad som krävs för att lyckas.

 

Vi berättar också mer om de stöd som finns för de företag i Jönköpingsregionen som vill komma igång med digitalisering för att utveckla sin verksamhet.

 

För vem?

 

Om du är:

 

  • Ägare och ledare av små och medelstora företag som vill driva utvecklande digitaliseringssatsningar  
  • Marknads-, sälj- och supportansvarig hos företag som vill komma igång med lönsam och effektiv digitalisering
  • Affärsutvecklare med intresse för digitalisering och innovation

 

och driver verksamhet i trakterna kring Jönköping/Huskvarna och Småländska höglandet, tror vi att vi har mycket intressant att dela med oss av till dig.

 

Tid, plats och anmälan

Datum och ort tillkännages inom kort för vår andra seminarium.

Category

Seminarium, Upcoming