Fullsatt frukostseminarium på Berns

Digital transformation står högt på agendan och berör företag i alla branscher. Många företag och organisationer har redan utvecklat strategier för att öka den digitala mognaden. Många har också investerat i möjliggörande teknik, såsom molntjänster och digitala plattformar, men känner sig osäkra i fråga om hur man kan maximera nyttan och driva transformationen framåt.

 

Kanske hör du till dem vi nämner ovan? Du är inte ensam! Osäkerheten kring hur strategier ska exekveras är stor. Man ser möjligheterna men när resultaten uteblir, trots omfattande investeringar och satsningar, uppstår frustration. Behovet av stöd för att transformeras till en digitalt mogen organisation är stort.

 

Men faktum kvarstår, digitala systemlösningar öppnar upp för en värld av nya möjligheter och dagens tekniska plattformar och molntjänster rymmer enorm kapacitet. Ofta krävs det dock mer än tekniska implementationer för att digital transformation ska bli framgångsrik. Får man bara rätt stöd på vägen för att hantera denna förändring kan tekniken bana väg för såväl förbättrade kundupplevelser som effektiviseringar, affärsnytta och innovation.

 

Vid detta frukostseminarium berättar vi hur resan mot ökad digital mognad kan se ut genom att bryta ned den i tydligt avgränsade steg som tillför värde för både företaget och kunden. Vi visar hur man med Salesforce som plattform kan öka förmågan att jobba insiktsdrivet, kollaborativt och användarcentrerat och använder exempel på best practice beskriva hur man hittar stödet som möter såväl interna behov av koordinering som kundernas förväntningar på en enhetlig och sömlös upplevelse i alla kanaler.

 

För vem

Seminariet riktar sig till er som redan har eller är på väg att investera i möjliggörande teknik för att få utväxling på er digitala strategi. Seminariet kommer att ta upp exempel som berör såväl företagsledningen som sälj- och marknadsavdelningen.

 

Efter seminariet vet du mer om

  • De rätta förutsättningarna för framgångsrik digital transformation
  • Hur man säkrar att resan mot ökad digital mognad blir rätt i varje steg
  • Hur man utvecklar förmågan att möta eller rent av överträffa kundens förväntningar med hjälp av möjliggörande teknik

 

Tider

7:30 – 8:00 Registrering och frukost

8:00 – 8:50 Så blir er digitala transformation tydlig, enkel och rätt i varje steg
Med hjälp av konkreta exempel kommer Erik Jacobsen, Fluido och Andreas Markewärn, Next State Labs att visa hur man med tekniken som stöd, steg för steg, kan utveckla de interna förmågor som krävs för att möta eller rent av överträffa förväntningarna hos digitalt kompetenta kunder.

8:50 – Diskussion och frågestund

 

Talare:

Erik Jacobsen, Digital Transformation Lead vid Fluidos Oslokontor, har mångårig erfarenhet av digital transformation och innovation från flera internationella företag. Han är en uppskattad talare, bland annat från Dreamforce och Oslo Innovation Week, med en unik förmåga att visualisera uppskalning och acceleration av digitala satsningar.

 

 

Andreas Markewärn, VD och grundare av Next State Labs, är en uppskattat föredragshållare med +20 års erfarenhet av affärs- och konceptutveckling för såväl produkter som tjänster. Han är är specialiserad på metoder för effektiv digital transformation och kan bättre än de flesta beskriva hur man utvecklar förmågor för att dra mesta möjliga nytta av tekniken.

 

Arrangörer

Bakom seminariet står företagen Fluido, Nordens ledande konsultföretag inom Salesforce teknologi och digitala kundresor, och Next State Labs, konsultnätverket med expertis inom digital transformation. Tillsammans är vi stödet för er som vill göra det mesta av digitaliseringen möjligheter. Vi driver digitalisering framåt och använder kapaciteten i Salesforce plattform för att maximera nyttan i den digitala eran.

Läs mer om Fluido: http://www.fluido.se/
Läs mer om Next State Labs: http://www.nextstatelabs.com

Eventet är genomfört

Vill du få information om kommande event på liknande tema? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret.Datum för event

25 Oktober (Eventet är genomfört)

Hitta till Berns

Länk till Google Maps

Category

Done, Implementatör

Tags
Digital mognad, Digitala Resan, Digitalisering, Kunskapsarbete, Salesforce