Koppla din framtid till vår – bli medlem

Vi bygger Nordens ledande plattform för digital transformation. Vi gör det tillsammans med de bästa, smartaste, mest erfarna och passionerade konsulterna. Så om du, liksom vi, vill hjälpa företag och organisationer att göra det mesta av digitaliseringens möjligheter vill vi gärna komma i kontakt med dig. Här hittar du våra lediga tjänster.

Tjänster hos Next State Labs

Tjanster_Head_Abbonemang_small

Next State Labs söker en CTO / Plattformsansvarig

Vi söker en dedikerad CTO/Platform Manager som vill vara med och utveckla Nordens mest kompetenta plattform för digital transformation. Är det du?

Mer info om tjänsten >

Uppdrag som digitaliseringscoach via Next State Labs

Coacher_Team_Strategist

Strateger

I de flesta av våra uppdrag behövs strategisk kompetens; någon som kan coacha våra kunder så att den digitala resan bidrar till att långsiktiga mål kan uppnås och att varje steg på vägen bidrar till både kundvärde och affärsnytta. Vi behöver därför löpande bygga på vårt nätverk med personer som har erfarenhet av att kombinera insikter om slutkundens intressen och beteenden, trender och nya teknologier med kompetens inom förändringsledning och innovation. Är det du?

Läs mer om vårt konsultnätverk>

Coacher_Team_Facilitator

Facilitatorer

Digital transformation kan vara utmanande och många av våra kunder behöver någon som kan hjälpa dem hålla takten och motivationen upp under den digitala resan. Gillar du att vara den som fångar upp, förmedlar och förankrar insikter och kunskap hos alla berörda? Är du bra på att identifiera flaskhalsar och hitta smidigaste vägen till att lösa upp dem? Då finns det plats för dig i vårt nätverk!

Läs mer om vårt nätverk och hur du kan bli en del av det>

Coacher_Team_Specialist

Specialister

Hos våra kunder kan behoven av spetskompetens se lite olika ut, men för dig som har djup kompetens inom ett eller flera områden som bidrar till att digital transformation kan bli framgångsrik finns det alltid uppgifter att lösa och uppdrag att delta i. Vi behöver löpande komplettera vårt nätverk med digitaliseringsspecialister, så har du kompetens inom digital kommunikation/marknadsföring, service design/UX, utveckling och användning av teknik/systemlösningar, affärsutveckling/innovation, eller något annat relevant område som kan komma till nytta i digitaliseringsuppdrag, finns det plats för dig i vårt nätverk.

Läs mer om hur du kan bli en del av vårt nätverk >